Liity Tukiryhmään

HALUATKO TUKEA KAMPANJAANI?

Vaalikampanjaani varten on perustettu tukiyhdistys Turvallinen ja vakaa Eurooppa ry.

Tukiyhdistyksen tehtävänä on vastata vaalikampanjaan liittyvästä hallinnosta, rahoituksesta ja viranomaisasioiden hoitamisesta.

Tukiyhdistyksen kokoonpano:
Puheenjohtaja Jaakko Ossa
Jäsen Thomas Ehrnrooth
Jäsen Matti Ahrelma
Sihteeri ja rahastonhoitaja Heli-Maarit Makkonen

Voit tukea kampanjaani lahjoittamalla tukiyhdistykselleni Turvallinen ja vakaa Eurooppa ry, jonka tilinumero on seuraava: FI34 5716 9020 0820 25.

Kaikki tukiyhdistykselle lahjoitetut varat käytetään suoraan vuoden 2019 eurovaalikampanjani valmisteluihin ja toteutukseen. Pienikin tuki on merkittävä apua kampanjalleni.

Huomioittehan seuraavat vaalirahoitukseen liittyvät asiat. Ehdokas, ehdokkaan tukiryhmä ja muu yksinomaan ehdokkaan tukemiseksi toimiva yhteisö eivät saa vastaanottaa yhdeltä tukijalta enempää tukea kuin arvoltaan 10 000 euroa. Erikseen on ehdokkaan ilmoitettava kunkin yksittäisen tuen arvo ja sen antajan nimi, jos tuen arvo on vähintään 1 500 euroa. Useat samalta tukijalta saadut suoritukset ehdokkaan vaalikampanjan kuluihin lasketaan yhteen ja ilmoitetaan yhtenä tukena. Yksityishenkilön nimeä ei saa ilmoittaa ilman hänen nimenomaista suostumustaan, jos hänen antamansa tuen arvo on alle 1 500 euroa.

Lue lisää vaalirahoituksesta EU-vaaleissa.

Voit liittyä mukaan tukiryhmääni lähettämällä yhteystietosi. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

TÄYTÄ YHTEYSTIETOSI

Nimeni saa julkaista tukijalistassa*